Elmalı kurabiye hamurunda sıvı yağ kullanmanın avantajları ve dezavantajları hakkında yazdıklarını okuduktan sonra, aklımda birkaç soru var. Sıvı yağ kullanarak gerçekten daha yumuşak ve hafif bir kurabiye elde edebiliyor muyuz? Ayrıca, sıvı yağın kurabiyelerin tazeliğini uzun süre koruduğunu belirtmişsin; bu durumda, ne kadar süre taze kalıyorlar? Son olarak, sıvı yağın kurabiyelerin kıtırlığını azaltma ihtimali var mı? Eğer ben küt bir doku istiyorsam, sıvı yağ kullanmamaya karar vermeli miyim? Gerçekten merak ediyorum, bu durumlarda ne gibi sonuçlarla karşılaşabilirim?
Elmalı kurabiye hamurunda sıvı yağ kullanmanın avantajları ve dezavantajları hakkında yazdıklarını okuduktan sonra, aklımda birkaç soru var. Sıvı yağ kullanarak gerçekten daha yumuşak ve hafif bir kurabiye elde edebiliyor muyuz? Ayrıca, sıvı yağın kurabiyelerin tazeliğini uzun süre koruduğunu belirtmişsin; bu durumda, ne kadar süre taze kalıyorlar? Son olarak, sıvı yağın kurabiyelerin kıtırlığını azaltma ihtimali var mı? Eğer ben küt bir doku istiyorsam, sıvı yağ kullanmamaya karar vermeli miyim? Gerçekten merak ediyorum, bu durumlarda ne gibi sonuçlarla karşılaşabilirim?
Cevap yaz