Un helvası yapma sürecini merak ediyorum. Özellikle unun kavrulma süresi ile ilgili bir püf noktasını nasıl uyguluyorsunuz? Sabırlı olmak gerçekten bu kadar önemli mi? Ayrıca sıvı yağ yerine tereyağı kullanmanın lezzete etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Denediğinizde farklı bir sonuç aldınız mı? Son olarak, helvayı servis ederken üzerine serptiklerinizi nasıl seçiyorsunuz?
Un helvası yapma sürecini merak ediyorum. Özellikle unun kavrulma süresi ile ilgili bir püf noktasını nasıl uyguluyorsunuz? Sabırlı olmak gerçekten bu kadar önemli mi? Ayrıca sıvı yağ yerine tereyağı kullanmanın lezzete etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Denediğinizde farklı bir sonuç aldınız mı? Son olarak, helvayı servis ederken üzerine serptiklerinizi nasıl seçiyorsunuz?
Cevap yaz