Mantar kurabiyenin tarifini okuduktan sonra gerçekten merak ettim, sızma yağ mı yoksa tereyağı mı kullanmak daha iyi olur? Sıvı yağ kullanmanın hafif bir doku sağladığını ve kurabiyelerin taze kalmasına yardımcı olduğunu belirtmişsin, ama tereyağı veya margarin kullanmanın da zengin bir lezzet sunduğunu düşünmüyor musun? İkisinin de kendine has avantajları var gibi görünüyor. Acaba hangi seçimi yapmalıyım? Benim gibi karar vermekte zorlananlar için sence hangi alternatif daha çok tercih edilmeli?
Mantar kurabiyenin tarifini okuduktan sonra gerçekten merak ettim, sızma yağ mı yoksa tereyağı mı kullanmak daha iyi olur? Sıvı yağ kullanmanın hafif bir doku sağladığını ve kurabiyelerin taze kalmasına yardımcı olduğunu belirtmişsin, ama tereyağı veya margarin kullanmanın da zengin bir lezzet sunduğunu düşünmüyor musun? İkisinin de kendine has avantajları var gibi görünüyor. Acaba hangi seçimi yapmalıyım? Benim gibi karar vermekte zorlananlar için sence hangi alternatif daha çok tercih edilmeli?
Cevap yaz